top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme keränneet kattavan listan kysymyksistä, joita voi tulla mieleesi
Secondhand Sunday myyntipäivään osallistuessasi. 

 

 • Mitä voin myydä Seconhand Sundayn myyntipaikalla?
  Voit myydä tavallista kirpputoritavaraa: vaatteita, asusteita, vintagea, astioita, lastentavaroita jne. Myyntipaikalla ei saa myydä uusia tuotteita uusien hinnalla. Jos haluat myydä uusia tuotteita, lue lisää yrittäjäpaikoistamme. Myyntipaikalla ei saa myydä elintarvikkeita, alkoholia, räjähteitä, teräaseita tai vastaavia vaarallisia esineitä.
 • Voinko tuoda oman teltan tai katoksen?
  Teltan tai katoksen tuomiseen sinun pitää kysyä lupa aina ensin järjestäjältä! Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse secondhandsundayturku@gmail.com, mikäli suunnittelet teltan tai katoksen tuomista myyntipaikallesi. Teltta tai katos pitää olla asianmukaisella tavalla pystytetty ja jaloissa tulee olla oikeanlaiset jalkapainot, jotta vaaratilanteilta vältytään. Jos teltta tai katos ei ole pystytetty asianmukaisesti, tulee se purkaa välittömästi. Saat telttaan liittyvät ohjeistukset sähköpostitse ennen tapahtumaa. Mikäli ette noudata annettuja ohjeita, järjestäjällä on oikeus vaatia teltan purkamista.
 • Miten pysäköinti Toriparkissa toimii?
  Parkkihalliin ajetaan sisään Yliopistonkadulta Aninkaistenkadun suunnasta. Mikäli käytät Moovy-sovellusta, sinun tulee sulkea automaattinen kameratunnistus sovelluksesta tapahtumapäivänä, jotta voit hyödyntää myyjille suunnatun pysäköintiedun! Sovelluksen kameratunnistus priorisoi oman maksukorttisi, jolloin myyjille suunnattu pysäköintietu ei aktivoidu. Pysäköintietu toimii rekisterinumeron kameratunnistuksella eikä lipukkeita tarvita. Myyntipaikan hintaan sisältyy 8 h pysäköinti toriparkin alimmassa kerroksessa. Pysäköintietu on tarkoitettu käytettäväksi paikkavarauspäivänä klo 10 eteenpäin ja etu on voimassa klo 18 asti. Jos pysäköintietu käytetään ennen tapahtuma-aikaa tai pysäköinti jatkuu klo 18 jälkeen, Secondhand Sunday ei vastaa pysäköintikuluista. Muistathan ilmoittaa rekisterinumerosi tai sen vaihdon 48h ennen tapahtumapäivää! Jos olet käyttänyt 8h pysäköintiedun tai et ole ilmoittanut rekisterinumeroasi tai sen vaihtoa meille, voit maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa maksuautomaatilla sekä Moovy tai Parkman-sovelluksella. Lisätietoja toriparkista löydät sivulta https://www.turuntoriparkki.fi/. Huomioithan, ettet voi jättää myymättömiä tavaroitasi toriparkkiin myyntipäivän jälkeen! Alueella on tallentava kameravalvonta, ja jos roskaamista havaitaan, joudutaan myyjien pysäköintietu poistamaan.
 • Miten ilmoitan rekisterinumeroni?
  Rekisterinumero tulee ilmoittaa lomakkeen kautta 48h ennen myyntipaikkavarauksesi alkua! Voit ilmoittaa rekisterinumerosi nettisivuillamme, VARAA PAIKKA- sivulla täyttämällä sieltä löytyvän lomakkeen. Huomioithan, että ilmoitat rekisterinumeron samalla nimellä kuin varauksesi. Kun olet ilmoittanut rekisterinumerosi VARAA PAIKKA- sivun lomakkeesta, saat sähköpostiisi vahvistusviestin rekisterinumerosi saapumisesta. Muista tarkistaa myös roskapostisi! Jos et saa vahvistusta, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse rekkaritsecondhandsunday@gmail.com.
 • Saanko rahani takaisin, jos säävaraus astuu voimaan?
  Säävarauksen astuessa voimaan, ilmoitamme siitä ensimmäisenä paikan varanneille tekstiviestillä. Tällöin pyydämme kaikkia paikan varanneita olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse koskien paikan siirtoa seuraavalle sopivalle sunnuntai -myyntipäivälle. Voit myös valita rahojen palautuksen, jolloin sinun tulee ilmoittaa tilinumerosi palautusta varten. Huomioithan, että muulloin varaus on sitova.
 • Mitä myyntipaikkaan sisältyy?
  Myyntipaikan hintaan sisältyy: 🛍️ myyntialue 9m² 🚗 pysäköinti Toriparkissa 8h
 • Minne voin parkkeerata autoni päivän ajaksi?
  Varaamaasi myyntipaikkaan kuuluu maksuton 8h pysäköinti Kauppatorin alla olevassa Toriparkissa. Toriparkkiin ajetaan Yliopistonkadulta Aninkaistenkadun suunnasta. Toriparkista pääset tavaroiden kanssa helposti hissillä Kauppatorille. Jos olet tulossa vain käymään kirppiksellä, eikä sinulla ole myyntipaikkaa, voit pysäköidä Toriparkkiin sunnuntaisin normaalin hinnaston mukaisesti: ensimmäiset 3 tuntia 3€/h, seuraavat tunnit 2€/h.
 • Mikä ihmeen säävaraus?
  Sää ja sääennusteet ovat arvaamattomia, ja voivat muuttua nopeasti. Secondhand Sunday peruutetaan ainoastaan sellaisina päivinä, kun voidaan olla suhteellisen varmoja huonosta säästä. Mikäli myyntipäivälle luvataan sunnuntaiaamuna jatkuvaa sadetta tai huomattavan kovaa tuulta, tullaan tapahtuma perumaan. Mikäli sääennusteessa luvataan vain satunnaisia sadekuuroja, tapahtuma todennäköisesti järjestetään. Mikäli lauantaina sääennusteessa luvataan sadetta, jäämme seuraamaan sääennustetta ja mikäli tapahtuma peruutetaan, tästä ilmoitetaan myyjille tekstiviestitse sunnuntai aamuna klo 8 mennessä. Meillä on käytössä joustava säävaraus. Mikäli sää näyttää epävakaalta, tapahtuma järjestetään. Jos et sään takia kuitenkaan halua tulla myymään, voit siirtää myyntipaikkasi muulle sunnuntaille joustavan säävarauksen astuessa voimaan. Ilmoitus tulee tehdä kyseisenä päivänä klo 10 mennessä. Joustavan säävarauksen voimaan tulosta ilmoitetaan myyjille tapahtumapäivän aamuna tekstiviestitse.

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta? 

Ajankohtaista tietoa löydät Secondhand Sundayn sometileiltä, otathan tilit seurantaan.  

Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse
secondhandsundayturku@gmail.com

 

 • Instagram
 • Facebook
 • TikTok
bottom of page