top of page

VARAUSEHDOT

Tutustuthan varausehtoihimme huolellisesti
ennen varauksen tekemistä. 

VARAUSEHDOT

Secondhand Sunday järjestetään pääsääntöisesti

sunnuntaisin 16. kesäkuuta - 25. elokuuta 2024.

Juhannuksena (23.6.) ei järjestetä tapahtumaa.

 

Myyntipaikan voi varmistaa vain varaamalla sen etukäteen nettisivuiltamme. Voit kuitenkin tulla tiedustelemaan vapaita paikkoja tapahtuma aamuna.
 

Voit maksaa ja tehdä varauksen nettisivuiltamme.

Emme vastaanota käteistä.

Myyntiaika on klo 11-17.

Tavaroita voit tuoda Kauppatorille klo 10 alkaen myyntipäivänä. 

Myyntipaikan pitää olla tyhjä ja siivottu viimeistään klo 18 mennessä. Myyjän vastuulla on varmistaa, että myyntipaikka on samassa kunnossa kuin saapuessa. 
 

Myyntipaikan hintaan sisältyy:

9m² kokoinen myyntialue

Pysäköinti Toriparkissa 8h


 

Mikäli olet varannut myyntipaikan, voit tuoda mukanasi oman pöydän, pressun tai muun alustan. Saat tuoda pöydän tai rekin mille tahansa myyntipaikalle. 

Paikkavaraus on sitova.

Maksua ei palauteta peruutustilanteissa

(pl. säävaraus).

Noudatamme jokaisena tapahtumapäivänä säävarausta. Jos huono sää sattuu yllättämään, tapahtuma perutaan. Tällöin olemme ensimmäisenä yhteydessä paikan varanneisiin. Tässä tapauksessa on mahdollista siirtää varaus seuraavalle sopivalle päivälle. 

Käytössämme on joustava säävaraus. Mikäli sää näyttää epävakaalta, tapahtuma järjestetään. Jos et sään takia kuitenkaan halua tulla myymään, voit siirtää myyntipaikkasi muulle sunnuntaille joustavan säävarauksen astuessa voimaan. Ilmoitus tulee tehdä kyseisenä päivänä klo 10 mennessä. Joustavan säävarauksen voimaan tulosta ilmoitetaan myyjille tapahtumapäivän aamuna tekstiviestitse. 

Myyntipaikan hintaan kuuluva pysäköinti on Toriparkissa, alimmassa kerroksessa. Pysäköinnin kesto on 8h, ja sen voi käyttää varaamanaan myyntipäivänä klo 10-18.

Mikäli haluat hyödyntää pysäköinnin, sinun pitää ilmoittaa rekisterinumerosi. Jos et kuitenkaan pääse itse paikalle myymään, voit luovuttaa paikan toiselle henkilölle. Mikäli luovutat paikkasi eteenpäin, muista ilmoittaa uusi rekisterinumero 48h ennen tapahtumaa.

Myyjän tulee ilmoittaa järjestäjälle Toriparkkiin tapahtumapäivänä pysäköitävän auton rekisterinumero tai sen vaihtaminen "VARAA PAIKKA"-sivun kautta viimeistään 48h ennen tapahtumasunnuntaita, jotta 8h Toriparkki-etu voidaan myöntää. Jokaisen myyjän rekisterinumero syötetään aina tapahtumapäivää edeltävänä perjantaina järjestelmään. Etu on voimassa tapahtumapäivänä kello 18 asti.  Etu on tarkoitettu lunastettavaksi tapahtumapäivänä klo 10-18 välillä. Jos myyjä lunastaa edun ennen tapahtumapäivää kello 10 pysäköimällä Toriparkkiin  tai pysäköinti jatkuu tapahtumapäivänä klo 18 jälkeen, niin myyjä vastaa itse ylimääräisistä Toriparkin pysäköintikuluista. Rekisterinumeron ilmoittaminen on myyjän vastuulla.

Turun Kauppatorilla autoilu ja pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Mikäli järjestäjä havaitsee autosi kauppatorilla, myyjien pysäköintietua ei sinulle enää jatkossa myönnetä.

Tavaroiden kuljettaminen tapahtuu Toriparkin hissien kautta.

Secondhand Sunday ei vastaa varastetuista, rikki menneistä tai kadonneista tavaroista. Myyjä on itse vastuussa tavaroistaan ja myyntipaikastaan. 

Kirpputorimyyjäksi hyväksytään ainoastaan henkilöt, jotka myyvät pelkästään kirpputoritavaraa. Yritysasiakkaat eivät saa varata paikkaa kirpputorikanavan kautta kirpputoripaikan hinnalla. Jos yritysasiakas varaa paikan virheellisesti eikä ilmoita tästä itse, perimme oikean hinnan paikan päällä ja ohjeistamme varaamaan oikein jatkossa. Jos yritysasiakas toistaa virheellisen varauksen, perimme 50€/myyntipvä. Jos virheellinen varaus toistuu tämän jälkeenkin, perimme 100 € sakon myyntipäivältä.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

VARAA PAIKKASI KESÄN MYYNTIPAIKOILLE!

bottom of page